top of page

Förlaget säljer världen över, UTOM till Ryska Federationen, Belarus, Kina och Iran, vilka har blockerats för evigt, på grund av det pågående folkrättsvidriga kriget i Ukraina. 

woodlands.jpg

MILILITÄR ACTION PÅ SVENSKA

 

 

   Realistisk (tung) militär action, absolut och med vilje respektlöst genrebrytande, uppblandad med med bland annat allmänt familjedrama, mm. Bara för att man kan göra så, inte vara som alla andra. Då har man inte så himla roligt i livet, om man följer andras spelregler. 

   ger ut på www.amazon.com, eller deras affilierade siter i Europa och resten av världen, och den som bor i skandinavien är väl www.amazon.se det som är mest bekväma valet, välj då böcker på svenska. 

    5 nya titlar är i linen att ges ut, två på engelska (en av dessa inte avsedd för skandinaviska marknaden. Och kommer inte att publiceras på sidan), tre på svenska. samtliga finns utgivna som 

   Med utgivning någon gång under 2023 samt 2024 Liljas bokhörna kommer kommer att lagerföra ett specifikt antal exemplar i butiken.   

woodlands.jpg

Här är hela Boneyardserien på svenska!

woodlands.jpg

 

Barnböcker, satir och liknande

Här är bara att vraka och välja! 


junkhead.jpg

    Författaren och ägaren av förlaget, född i Finland för en hel massa år sedan, bor i Skaraborg sedan mer än 10 år tillbaka, Med över 20 böcker som facit, och ett och annat som inte hållit måttet som hamnat där det hör hemma.

    Liksom många andra författare som ratar misslyckade verk. nu aktiv med 5 bokprojekt som växer fram sakta men säkert, och fler är på gång, på tre språk.

   Mamma till Boneyardserien, på tre språk, med flera spin-offs på gång ur den. hängiven antinazist sedan barndomen. Backar inte för några ämnen att skriva om. 

bottom of page