top of page

Välkommen till sidan!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Carol Lilja, Ägare och Författare

  • Facebook
  • LinkedIn

     Författaren och ägaren av förlaget, född i Finland för många år sedan, har hittat sitt hem i Skaraborg under det senaste decenniet. Med över 20 böcker i bagaget och flera spännande projekt på gång på tre språk, är skrivandet en livsstil för denna SISU-fyllda kreatör. Mamma till den populära Boneyardserien, som har erövrat läsare på tre språk, tvekar inte att utforska djupa ämnen och genrebryta med en respektlös anda.

   Hennes böcker innefattar realistisk och tuff militär action, familjedrama och mycket mer. Inget ämne är förmodligen för utmanande att ta sig an, och självständigheten att skapa efter eget hjärta gör hennes böcker unika och spännande.

   För att säkerställa att hennes berättelser behåller sin integritet och oavsett andras åsikter, beslutade Carol att starta sitt eget förlag. Genom Warrior Publishing kan hon leverera sina böcker med ärlighet och äkthet utan att kompromissa med sin vision.

MILITÄR ACTION PÅ SVENSKA, bl.a.

 

 

   Warrior Publishing By Carol Liljas ger ut tryckta böcker på internationella plattformar som www.amazon.com och deras europeiska siter. För skandinaviska läsare är www.amazon.se ett smidigt val för att upptäcka böcker på svenska.

   Dessutom erbjuder förlaget böcker som Epub på alla tre språk till ett mycket fördelaktigt pris, endast 65 kr inklusive 6% moms. Framtiden ser ljus ut med fem nya titlar på väg, där två av dem är på engelska och tre på svenska.

 

   Under 2023 och 2024 kommer Liljas bokhörna att lagerföra ett specifikt antal exemplar i butiken för alla nyfikna läsare.

OBSERVERA: Karaktärerna i böckerna är helt fiktiva, och eventuella likheter med verkliga personer är helt slumpmässiga.

 

Warrior Publishing By Carol Liljas hälsar dig välkommen till en värld av nyskapande och spännande berättelser!

 

Här är hela Boneyardserien på svenska!

Den övriga produktionen

Och mer är på gång... 

bottom of page