top of page

   Stuttgart 1933, Hitlerin hirmuvallan aikana, tämä on tarina rohkeudesta näinä hirveinä vuosina, samoin se ei kerrottu tarina näistä rohkeista miehistä ja naisisista jotka vastustivat Hitleriä. se on myös tarina siitä vastarinnasta valloitetussa norjassa.
nämä monta kertaa nimettömät miehet ja naiset, jotka tekivät eron kansanmurhaa ja diktaattoreita vastaan.

   Gorenwitzien pako vapauteen, ja ne ankarat olosuhteet ja puutteet tavalliset kansalaiset sai kokea sodan takia. puolitosi tarina, joka pohjaantuu todellissiin tilanteihin historiassa. myös todiste ssitä raakuudesta toisen maalimansodan aikana, ja ne miehet jotka antoivat elämänsä meidän demokratian puolustuksessa.

   Tämä kirja on kunnioitus häille tunnetuille ja nimettömille sankareille.

   Da Nang, Vietnam 1966. ja Lucas on erittäin väsynyt Phillipsiin, ja alkaa tuntumaan tosi raskaalta. Vietnamin sota raivoaa Camp Galvestonin ympäri, missä aivan erilainen sota on käynnissä, paljon likaisempi ja ilkeämpi, ja erittäin paljon laittomuuksia, jota Frank R. Phillips yrittää piilottaa ulkomaalimalta.

   ”Sota” toisin nimimerkkien välillä kuin ulkomaaliman mielipiteet hyväksyvät. tarina Amerikan rumimmasta osasta historiaa. Selviääkö Lucas Wollberger ja Craig Benson tästä terveys ja henki turvassa?
 

   Tämä on niitten tarina, saako ne koston Phillipsiä kohti? Miten aikoo Harvey toimia? Kovia otteita on odotettavissa,, on raaka tarina, sodissa ei ole mitään sievää, ja ei koskaan ole ollut. Miten miehille sitten käy?

Tilausohjeet:

  • Klikkaa haluttua kirjaa

  • seuraa Amazonin annettuja ohjeita

  • maksa maksukortillasi

  • Kirja tulee sinun postilaatikkoon

  • Mukavaa lukemista!

Kirjat on myös sähkökirjoina, lähetä sähköposti niin lähetämme Zettle maksukoodin sinun sähköpostiin

bottom of page