top of page

Ketkä me olemme

   Julistusyhtiö perustettiin 2016, hyvin pienessä mittakaavassa, ruotsissa, vapaaaikayhtiönä. Yhtiö voi voi muuttaa ruotsista pois jos vapaa puhe rajoitetaan epämielyttävästi kirjallisuudelle. vapaa oikeus ilmaista mielipiteensä on meille pyhä, mutta me emme hyväksy ääriliikkeitä missään muodossa.  

    Mutta nälkäinen haluaa lisää, ja tässä nyt ollaan, ei peruuteta, eikä ole kahinaa. Nyt mennään eikä meinata, voitte odottaa uutisia, ja emme istu paikallaan kuin on kyse kirjoista. Ei ole aiheita mitä kartamme paitsi ne mitä me emme julista, ääriliikkeiten kirjoja ja pornoa.

    Meidän paikallinen liike avattiin pienessä mittakaavassa 2021, ja nyt talven 2023/24 aikana tulee muutto suurimpiin tiloihin, vakaasti ja ilman kiirettä, jos kiirehtii tulee virheitä

 

   Yhtiön arvopohja on lähes sotilaallisella tasolla, ja me emme mene siitä sivuun, oli sitten asia mikä tahansa. Jos joku on tyhmä, se ei riipu henkilön ulkonäöstä tai mistä hän tulee. jos joku meidän yhtiön yhteistyössä olevista rikkoo meidän arvopohjaa vastaa, ne lentää ulos yhteistyöstä.

Meidän arvopohja on suurimmissa arvoissa nämä:

  • Kaikilla ihmisillä on sama arvo, riippumatta mistä ovat tulleet, uskonnosta tai sukupuolesta, tai mitä sukupuolta henkilö valitsee sänkykaveriksi.

  • Me emme suvaitse tai hyväksy uhkapuhetta/propandaa, valeuutisia, tai mitään vastaavaa, jolla on päämääränä halveksua tai loukata yksilöä tai ryhmää. meidän arvopohja pätee myös kirjailijoiden yksityisessä julistuksessa sosiaalisessa mediassa.

  • Jos me huomaamme että joku meidän kirjailijoista julistaa valeuutisia, uhka puhetta tai vastavaa joka rikkoo meidän arvopohjaa vastaa, ettei saa loukata tai halveksua uskonnolillista syistä, mistä on peräisin, sukupuolisesta syystä tai kenen kanssa valitsee mennä seksuaaliseen suhteesen, niin asia on valmis. kyseessä oleva kirjailija saa jättää meidät, ja me poistamme heidän kirjat myynnistä kokonaan.

  

   Meidän rankka arvostus Venäjää ja niiden liittoutuneita vastaan riippuu kokonaan niitten vakavien sotarikoksien takia mitä ne ovat tehneet. Ja me toivomme että ne, jonakin päivänä joutuvat oikeuteen niitten takia ja saavat ottaa tuomionsa siitä. Me puhumme vakavista rikollisista ja niitten liittoutuneista.

bottom of page