top of page

Om oss på Warrior Publishing By Carol Lilja

Hur man realisera en dröm till verklighet som får livskraft

-När inget tillåts stoppa eller stå ivägen för det!

   Förlaget startades 2016 i en liten skala som ett hobbyprojekt, från två tomma händer så att säga, i en villa i Vara, skaraborg, när Boneyard 1, Flykten från Stuttgart släpptes ut i det fria. Det fria ordet är heligt för oss, och det enda vi inte tolererar är extremism i någon form.

   Men hungrig vill som sagt ha mer, och här är vi nu, vi kliver inte tillbaka, ser inga problem, och vi bara avancerar framåt.

   Ämnen vi tar upp i det vi publicerar, vi väjer inte från några ämnen utom extremism och erotik/pornografi. Realism, brutal ärlighet, absolut osminkat, rått och brutalt, där detta passar sig, är ledorden i utgivningen.

   Butiken, Vikingens kiosk, såg sitt ljus 2020, och det som ett fysiskt komplement till förlaget, även där i liten skala, men det kommer inte att stanna där. Förändringens vindar blåser redan där i all tysthet, och ändringarna kommer att bli högst märkbara, och vi backar inte undan där heller.

   Förlaget och den fysiska butiken följer nära nog en militär värdegrund vi inte avviker från oavsett orsak. Är du dum, har det ingen betydelse hur du ser eller var du kommer från. Vi kräver att även våra samarbetspartners respekterar den. Om någon bryter mot den avbryts samarbetet där och då. 

bottom of page